Nyheter och Blogg om Eksjö Stadsfest, smålands mysigaste festival.

Nyheter

Nyheter & Blogg

Smith & Thell

Eksjö Stadsfest 579 Artikel betyg: 3.8

Det har varit en mörk tid för alla oss musikälskare sedan våren 2020. Livemusik har vi, på sin höjd, fått avnjuta via olika streaming-tjänster. Många av er där ute kände nog att det var något som saknades när sommaren 2020 inte kunde firas av med en hejdundrande stadsfest.  Men denna mörka mini-medeltid har nu börjat glida in i en renässans för oss musikälskare. Vi  kan äntligen ana ljuset i slutet av tunneln och ljuset glimmar som Smith & Thell.

Uppdatering kring Eksjö Stadsfest 2020.

Vi är både ledsna och besvikna att behöva meddela de tråkiga nyheterna att Eksjö stadsfest inte kommer att äga rum i år.

Eksjö Stadsfest 2011 Artikel betyg: 3.1

Vi har in i det sista hållit hoppet uppe om att det skulle gå att genomföra en stadsfest men under rådande omständigheter blir vår enda rätta prioritering i detta läge hälsan och säkerheten för våra besökare, artister, funktionärer och samarbetspartners. Stadsfesten är tillbaka 27-28 augusti 2021 och vi kommer att tillbringa året fram till dess med att sätta ihop en hejdundrandes stadsfest till er. Så håll utkik efter uppdateringar i sociala medier och på vår hemsida. 

Vi är en del av Dare to Care

Ett 50-tal festivaler, klubbar och konsertarrangörer gör gemensam satsning mot sexuella övergrepp och trakasserier.

Eksjö Stadsfest 1893 Artikel betyg: 2.0

Under våren och sommaren kommer ett 50-tal festivaler, klubbar och konsertarrangörer ansluta sig till projektet Dare to Care. Projektet lanserades 2019 och handlar om att främja ömsesidighet i alla sexuella möten. Satsningen drivs av Svensk Live, riksorganisationen för livemusikarrangörer i samarbete med RFSU - Riksförbundet för Sexuell Upplysning och  finansieras av Svenska Postkodstiftelsen.

123457910Sist