Eksjö Stadsfest > Artister > Artister 2020

Artister 2020

Annika Herlitz Läs mer

Annika Herlitz

2020-08-29

Disney-succén Frost har inte undgått någon, varken barn eller vuxen. Filmen är den mest framgångsrika animerade filmen någonsin och alla kan historien om de båda systrarna Anna och Elsa och deras vän snögubben Olof, ni vet han som älskar varma kramar. Rösten bakom Elsa är musikalartisten och röstskådespelerskan Annika Herlitz.

Ellen Krauss Läs mer

Ellen Krauss

2020-08-29

Hon skriver för att hon måste skriva. Det är en slags terapi, inte alltid smärtfritt men det är alltid värt det.

GAMMAL Läs mer

GAMMAL

2020-08-29

I tiden mellan gammalt och ungt, i känslan mellan fult och vackert, i tillståndet mellan drömmar och ångest, där hittar vi GAMMAL. De är poetiska textrader ackompanjerat av moderna poptoner.

Hardcore Superstar Läs mer

Hardcore Superstar

2020-08-29

Vad får du om du mixar heavy metal och sleaze rock? Den ena genren hård, aggressiv och smutsig och den andra melodisk och dekadent.

Mello-medley Läs mer

Mello-medley

2020-08-29

Nu är det dags för Anna Bergendahl, Robin Bengtsson och Linda Bengtzing att dela med sig av sina mello-låtar till oss i Eksjö.

Plura + Eksjöstadsfest = Sant Läs mer

Plura + Eksjöstadsfest = Sant

2020-08-28

Plura Jonsson är en svensk legend. Få är stora nog att det räcker med att bara använda sig av förnamnet för att folk ska veta vilka de är. Plura är stor nog för att endast behöva använda sig av sitt smeknamn.
 

Ricky Rich & Aram Mafia! Läs mer

Ricky Rich & Aram Mafia!

2020-08-28

Ricky Rich håller på att bli ett av de stora namnen inom den svenska hip hop-scenen och musiken han släpper når ut med miljontals streams. Men att vara artist har inte alltid varit en självklarhet, eller ens en dröm, för Ricky Rich.

Thomas Stenström Läs mer

Thomas Stenström

2020-08-28

Thomas Stenström har gått från klarhet till klarhet. Född och uppvuxen i Uddevalla bor han numera i Stockholm, en stad han säger är som gjord för hans höga tempo. Men det är det monotona livet och små-ångesten i den stad han växte upp i som återkommer i hans musik.

Timbuktu & Damn! Läs mer

Timbuktu & Damn!

2020-08-28

Första artist vi har äran att presentera inför 2020-års stadsfest är synonym med svensk hip hop. Han var med från början och han håller fortfarande fanan högt. Jason Diakité, mer känd under sitt artistnamn Timbuktu föddes 1975 i Lund och han började tidigt att…

Uppdatering kring Eksjö Stadsfest 2020. Läs mer

Uppdatering kring Eksjö Stadsfest 2020.

Vi har in i det sista hållit hoppet uppe om att det skulle gå att genomföra en stadsfest men under rådande omständigheter blir vår enda rätta prioritering i detta läge hälsan och säkerheten för våra besökare, artister, funktionärer och samarbetspartners. Stadsfesten är tillbaka 27-28 augusti 2021 och vi kommer att tillbringa året fram till dess med att sätta ihop en hejdundrandes stadsfest till er. Så håll utkik efter uppdateringar i sociala medier och på vår hemsida.